Algemene voorwaarden
 
Het aanbod van de producten op Inge & Fran is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Indien een product niet beschikbaar blijkt en betaling door de consument heeft reeds plaatsgevonden dan heeft de consument de keuze uit een alternatief product of directe terugbetaling. Hierover wordt direct door Inge & Fran met de consument contact opgenomen.
Alle prijzen die vermeld zijn op Inge en Fran zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen € 5.95 binnen NL -- Belgie € 9.25

Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Als er op werkdagen voor 17:00 wordt besteld, is het de volgende dag in huis. (tenzij product niet op voorraad). Deze levertijd geldt als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en Inge & Fran is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging.

Artikelen die je gekocht hebt via onze webshop kunnen geruild of geretourneerd worden. Ruilingen en retouren kunnen verzonden worden naar het retouradres Inge & Fran, Celsiusstraat 25 B, 1973 RM IJmuiden. De retourkosten zijn voor de koper. 
Ruilen en retourneren kan dus altijd maar wel onder de volgende voorwaarden:
- binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling
- het factuur formulier moet bijgevoegd zijn
- de artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn en voorzien van de originele labels/prijskaartjes.
 
Inge & Fran behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van Inge & Fran of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.
Inge & Fran respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid je eigen gegevens te laten wijzigen of verwijderen. We zullen je persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden.
Indien je vragen of klachten hebt over een product of dienst, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.