Verzenden & retourneren
 
De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. De verzendkosten zijn all-in, dus geen onverwachtse verpakkings- en administratiekosten. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.
Bij een bestelling boven de €100,- zijn de verzendkosten gratis.
  • verzenden binnen NL € 5,95
  • verzenden naar België € 9,25 (vanaf €150,- gratis) 
 
Levertijd
Alle bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt en verzonden, met uitzondering van weekend- en feestdagen. Brievenbuspost en pakketpost  heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen). Inge & Fran is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport.
Verzending
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. De verzendzak kan hergebruikt worden om retourartikelen te retourneren. 
 
 
Retourneren
Mocht je niet tevreden zijn met een artikel, dan kan je het binnen 14 dagen aan ons terugsturen op voorwaarde dat het artikel nog in goede staat is, voorzien is van het originele label en het factuur formulier.
Bewaar het verzendbewijs goed.

Voorwaarden
De geleverde goederen mogen alleen ter controle, bijvoorbeeld om te passen, gebruikt worden en moeten met origineel label worden teruggestuurd.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug van een geretourneerd artikel?
Na ontvangst worden de geretourneerde artikelen gecontroleerd, waarna wij de bank opdracht geven tot het terugstorten van je betaling. Afhankelijk van je bank kan het enkele werkdagen duren voordat je het geld daadwerkelijk op jouw bankrekening hebt staan. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen de retourzending te verwerken.

** let op, retour verzendkosten zijn voor eigen rekening! **

Kan ik een artikel uit de sale retourneren?
Ja dit is mogelijk, mits het binnen 14 dagen wordt teruggestuurd.
Moet ik een ontvangstbewijs bij retourneren ontvangen?
Als je geen ontvangstbewijs ontvangt bij het retourneren, bijvoorbeeld doordat je het inlevert bij een onbemand punt, dan valt het onder je eigen verantwoordelijkheid. Inge en Fran is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van het pakketje.
 
 
Retouradres:    
Inge & Fran
Celsiusstraat 25 B
1973 RM IJmuiden                                                                                                                  
(geen bezoekadres)
 
 
Betalen
Je kunt je bestelling betalen via iDEAL. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via iDEAL.